Klikk for å gå til hovedsiden
SAR Treatment SAR Dekonterra
    Hjem


SAR GRUPPEN
Oljevn 5
4056 TANANGER
 
Tlf: +47 51944444
Faks: +47 51944440
E-post: post@sargruppen.no 
SAR mottok pris for tredje beste stand under avfallskonferansen i Bodø

Årets avfallskonferanse i regi av Avfall Norge og IRIS, er å anse som den viktigste årlige arena for bransjen til å møtes faglig og sosialt. Årets tema for konferansen var ”Avfall på helsa løs? Programmet inneholdt foredrag, faglige parallellsesjoner og sosiale aktiviteter.


(28.06.07) -

Konferansen ble avholdt i Bodø Spektrum og Nordlandshallen som ligger sentralt i Bodø. Lokalene var romslige og gav gode muligheter for dem som ville delta med egen stand. SAR anså det som en riktig arena for å presentere bedriftens visjon og tjenester.

 

Det vil alltid være litt arbeid i forkant av en slik deltakelse, og det var derfor ekstra kjekt at SAR fikk en slik positiv tilbakemelding på valg av standløsning og innhold. Fra SAR stilte salg og markedssjef Nina Handegaard og leder for miljøavdelingen Karen Aanestad.

Et grundig og målrettet forarbeid og iherdig innsats gav resultater!  Ikke minst hadde vi god hjelp fra vår kommunikasjons-samarbeider Drivkraft Reklamebyrå, som til tross for korte tidsfrister påtok seg oppgavene som ble gitt.

 

Det var i alt godt og vel 60 utstillere fra privat- og kommunalt næringsliv, av disse flere aktører fra egen bransje.

 

Juryen bestod av Linn Marit Engan fra JB Reklame AS,

Bjørg Nilsen Salten Forvaltning IKS, og

Harriet Andreassen fra Bedriftskompetanse AS Bodø.

 

Dette var juryens kommentar:

 

”Utstillingen skiller seg godt ut blant andre med sitt feminine utseende. Designmessig er den ren, enkel, inn-bydende og fremstår som meget delikat. Ved hjelp av farger har utstilleren fremhevet bedriftens profil, og holdt et gjennomgående tema i både veggdekor, bekledning og gaveartikler. Utstilleren kommuniserer sine konsulenttjenester på en flott måte, og er imøtekommende og livlig”.

 

 

 « tilbake
avropssystem

Brukernavn:

Passord:


nyheter
jobb
kontakt oss
Norskdesign: FASETT
powered by i-tools