Klikk for å gå til hovedsiden
SAR Treatment SAR Dekonterra
    Hjem


SAR GRUPPEN
Oljevn 5
4056 TANANGER
 
Tlf: +47 51944444
Faks: +47 51944440
E-post: post@sargruppen.no 
SAR AS har i samarbeid med Westco Renovasjon AS inngått rammeavtale med Vetco Gray

Kontrakten har 3 års varighet, og omfatter all avfallshåndtering i Dusavik, Stavanger. SAR/Westco skal i henhold til kontrakten besørge sortering, gjenvinning, deponering og destruering av de forskjellige avfalls typer. Vi vil også være ansvarlige for at alle offentlige myndigheters forskrifter og krav blir iverksatt og ivaretatt. Det samme gjelder for de krav som Vetco har fremlagt i kontrakten.


(23.10.06) -

 

Vetco Gray er en divisjon i Vetco Aibel.

 

Da ABB Offshore Systems ble solgt til JP Morgan Partners i 2004, gjenoppstod det som et nytt holdingselskap med navnet Vetco International Ltd, som har to datterselskaper. Det ene er Vetco Aibel AS, mens det andre som omfatter virksomheten i Brasil, heter Vetco International Inc. Vetco Aibel AS har hovedkontor i Norge og om lag 3500 ansatte rundt i landet. Vetco Aibel vil være en betydelig leverandør til norsk sokkel med store kontrakter både på Ormen Lange og Snøhvit.

Vetco Gray er verdensledende leverandør av systemer, produkter, og tjenester knyttet til onshore- og offshore olje industri,  gass boring og produksjon. Vetco Gray er lokalisert i store deler av verden.

« tilbake
avropssystem

Brukernavn:

Passord:


nyheter
jobb
kontakt oss
Norskdesign: FASETT
powered by i-tools